Tulio Ricardo Muñoz Acosta

L’hem vist actuar en el cas de la Cera i en el Cas de la Clota.

tulio-munoz

Aquest exvigilant de seguretat i exporter de discoteca fa funcions ara de revisor a Transports Metropolitans de Barcelona i en el seu temps lliure sembla que fa de sicari en desallotjaments de l’empresa Desokupa. La seva fitxa és a la base de dades dels treballadors amb el número 02008653. La responsabilitat que se li assigna és la de Auxiliar de Control i Informació.

maton

Segons fonts de Transports Metropolitans de Barcelona, Muñoz està també afiliat al sindicat UGT i és prou conegut dins l’empresa. Treballadors de TMB defineixen al sicari com algú “perillós” i també en comenten que “és violent, li agrada pegar, però al metro no ho fa perquè els revisors estan molt controlats per les càmeres”.

Muñoz va neixer a Lima (Perú) i fa anys que resideix a Martorell. Segons es desprèn del seu perfil de Facebook va formar-se a l’escola d’oficials de la desapareguda Policia d’Investigació del Perú, que el 2009 va passar a formar part de la Policia nacional del país andí.

Les últimes notícies que tenim sobre aquest individu és que a part de combinar el seu treball com a matón de Desokupa amb el d’interventor de TMB, està involucrat en un grup de revisors que roba diners de les multes pagades en efectiu al metro. Més informació aquí.