Ernesto Navas Palacin

També conegut com a “Perro de pelea”, és un altre dels membres de l’escamot Desokupa present en el desallotjament de Can Dimoni. Ernesto Navas presenta un gran tatuatge amb una esvàstica nazi a mode de braçalet i un altre amb un prominent “Rudolh Hess” al pit, en honor al’històric dirigent de l’Alemanya nazi.

en4

EN1

Navas. va aparèixer en l’antic programa de TV3 Entre linees, en un monogràfic anomenat Violencia controlada, el febrer de 2008. Allá reconeixia la seva implicació en baralles i en intents d’homicidi, en casos  com la pallissa a tres joves redskins i l’apunyalament a un d’ells al metro de Camp de l’Arpa, l’octubre de 2006, quan E.N.P encara era menor d’edad.

Posteriorment, dos anys en llibertat vigilada i una “reinserció social” possibilitada gràcies al programa de lluitadors marginals impulsat per l’ex-campió mundial de Muay Thay, Chinto Mordillo, al seu gimnàs Meguro Roquetes de Nou Barris. Tal com podeu veure a la foto i en el seu fight history , la seva dinàmica es perdre els combats. Doncs desde el 18 de Juliol del 2008 fins a l’actualitat, acumula 18 derrotes i nomes 3 victories.

en2

L’arbitre es Chinto Mordillo, el seu entrenador. Aquest gimnàs fa dos anys que està clausurat. En el mateix gimnàs, coincidirien membres del futur grup Desokupa. Entre ells, Daniel Esteve i el seu company de lluita i escamot, “el Comandant” Jivko Ivanov.

en3