Pacs del Penedés

990_1473436103IMG_2608

El 9 de Septembre del 2016 duarnt el matí, treballadors de Desokupa havien entrat per la força a mig matí. La violació de domicili s’ha produït aprofitant que els ocupants havien sortit per anar a comprar. Els empleats de la empresa, que es dedica a recuperar habitatges per procediments il·legals, han estat denunciats i citats a declarar en els propers dies.

La casa, ubicada en la urbanització del Pla de Cavall, va patir un procediment d’execució hipotecària i, ara fa cinc anys, va passar a mans d’una entitat bancaria, concretament de Bankia. El banc va vendre la casa, tot i estar ocupada. De fet, la filla dels antics propietaris, que no ha deixat d’estar empadronada en el domicili en tot aquest temps, hi viu amb la seva mare i una filla. Els nous propietaris de la vivenda van interposar una demanda de desnonament civil que, hores d’ara, segueix el seu curs.

Aquest matí, però, els empleats de Desokupa han entrat per la força en la casa i quan els seus ocupants han tornat de fer les compres, s’han trobat que no els deixaven accedir a la vivenda. La intervenció dels Mossos d’Esquadra ha estat decisiva, fins al punt que a primeres hores de la tarda, els treballadors han accedit a abandonar la casa, això sí, després d’haver estat denunciats  per violació de domicili. Els empleats de Desokupa ja han estat citats a declarar.

http://www.diaridevilanova.cat/noticia/2595/treballadors/desokupa/entren/forca/casa/pacs/penedes