Daniel Esteve Martinez

Daniel Esteve Martinez és el cap actual de Desokupa, i trobem antecedents de participació i direcció de grups semblats en el 2009, per mitjà del “Morosos Bcn” que es defineixen com a:
“Grup de professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Som especialistes en la gestió de combraments impagats, deutes i fraus.
Utilitzem mètodes ràpids i expeditius i comptem amb una assessoría jurídica especialitzada en impagaments. Cobraments expeditius, inclús sense facura i en diner B, no importa l’antiguetat, utilitzem tècniques pròpies de garantitzada eficacia, amb ètica i dins de la legalitat”.

 

de1

Ambdòs negocis es troben registrats en el mateix domicili social, al carrer Provença 154 i están regentats per Daniel Esteve, més conegut com a “el segurata” dins dels àmbits policials que, pels vols de 2008, van realitzar una amplia operació per a detenir-lo a Castelldefels. Arran de la denúncia que van interposar diverses persones coaccionades brutalment per membres de Morososbcn es va iniciar una operació judicial i policial, acusant-lo dels càrrecs de detenció il·legal, vexacions, amenaces i associació il·lícita.

Podeu llegir la noticia sobre la seva detenció: http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/cae-una-violenta-red-porteros-disco-que-extorsionaban-morosos-70716

284757_149072428507339_5915570_n

Així, el 4 de novembre de l’any 2008, la unitat de segrests i extorsions dels Mossos d’Esquadra, mitjançant el Grup Especial d’Intervenció (GEI), va portar a terme la operació. Aquesta és recordada per la condemna que va rebre un dels mossos que hi van participar per volar-li part d’un testicle al company d’Esteve aquella nit, Antonio Coscolín, amb una granada aturdidora.

Després d’una condemna penal per a Esteve, aquest ex-lluitador de mma i porter de discoteques s’ha dedicat a constituïr la empresa de “desallotjadors” en paral·lel a la promoció dels diferents International Fighting Championship (IFC). La cinquena edició d’aquest event, cel·lebrat al pavelló de la Vall d’Hebron el passat 15 de Maig, condensa lluitadors internacionals de disciplines com las MMA, K-1, Muay Thai i boxa.

de3El soci més interessant de Daniel Esteve és Raul Pons Serraclara.  Aquest “empresari” porta 523 empresas inscritas al Registro Mercantil. Cada mes dona d’alta unes y de baixa altres. La majoría sense activitat real coneguda y sense treballadors.

Una d’ellas és Antartic Vintage S.L. la empresa que a comprar el Banc Expropiat y que després va llogar l’espai a l’Ayuntamento de Barcelona. A la prensa a transcendir mes el nom de Bravo Solano, però Raul Pons va ser l’administrador fundador.